familj-samhalle

GLASVÄGGARNA FÖR BASTU AV BÄSTA KVALITÉT

Vill du bygga en modern relaxavdelning så kan du titta närmre på att bygga bastu med glasväggar. Idag finns det nya och snygga lösningar, med glasväggar som ger ett modernare intryck åt ditt relaxrum. Det kommer ge känslan av att ditt relaxutrymme känns större än när du bygger med traditionella bastuväggar.

När du väljer väggar bör du välja härdat glas och den bästa typen av gångjärn för glasväggar. Glasväggar har blivit ett populärt val för att bygga ett hemmaspa eller en relaxavdelning med bastu. Glasväggar av härdat glas är utformade för att splittras i små bitar om de går sönder. Det är för att det ska vara säkrare att använda om det skulle ske något med oförutsett med glaset.

Detta bidrar till att förhindra skador som annars skulle kunna uppstå om glaset skulle spricka. När du beställer glasväggar till din bastu bör du mäta utrymmet och se till att du får rätt storlek och att det finns justeringar för detta. Det finns speciella gångjärn för glasväggar som lämpar sig för installation av glasväggar. Gångjärn som är anpassade för glasväggar och glasdörrar har justeringsskruvar som gör att du enkelt kan justera glasväggarna så att de sitter rakt och att du kan använda dessa utan att det tar i varandra eller att det är för stor luftspringa emellan.

BYGG DIN RELAXAVDELNING MED BASTUVÄGGAR I GLAS

Att använda en bastu med glasväggar skiljer sig något från bastubad i en mer traditionell typ av bastu, men för normalt bastubad är detta vanligtvis ingen märkbar skillnad. Det kan däremot kännas mer inbjudande att bada bastu oftare om du bygger din bastuavdelning med glasväggar. Att bada bastu ger dig en avkopplande känsla i hela kroppen och du kommer att känna dig varm och avslappnad. Bygger du ett relaxrum med glasväggar så kan du använda ytorna bättre och inreda med snygga relaxmöbler.

Relaterade nyheter

Dela artikeln