familj-samhalle

AM Berglund – Professionell städning för privatpersoner i Mora, Leksand, Falun, Borlänge, Rättvik 

Är du på jakt efter en professionell städtjänst i Mora, Leksand, Falun, Borlänge och Rättvik? Då behöver du inte leta längre än till AM Berglund. Vi är ett flyttstädningsföretag som har specialiserat oss på att erbjuda professionella tjänster till privatpersoner. Vår erfarna och kunniga personal är här för att ge dig den bästa städtjänsten som finns i området. 

Städningstjänster från AM Berglund

På AM Berglund erbjuder vi en mängd olika tjänster, bland annat flyttstädning, företagsstäd och flytt. Våra flyttstädningar är perfekta för dig som ska flytta ut eller flytta in i ett nytt hem eller en ny lägenhet. Vi förstår att detta kan vara en stressig tid och vi strävar efter att göra det så enkelt som möjligt genom att ta hand om alla detaljer. Vi städar grundligt hela ditt hem innan du flyttar ut eller flyttar in så att du kan börja om på nytt utan att någon röra blir kvar. 

Våra slutstädningar är idealiska för dem som nyligen har avslutat sitt hyresavtal och behöver hjälp med att få tillbaka sin tidigare fastighet i ursprungligt skick. Vårt team har många års erfarenhet av att arbeta med slutstädningar så vi vet exakt vad som behöver göras för att göra din fastighet redo för inspektion. Och om du är ute efter en mer grundlig djuprengöring än vår vanliga flyttstädning så är vår djuprengöring precis vad du behöver! Vi gör en intensiv skrubbning av varje hörn och skrymsle i ditt hem så att det ser ut som nytt igen! 

Varför välja AM Berglund?

På AM Berglund anser vi att kundnöjdhet är nyckeln och därför går vi alltid över gränsen när det gäller att ge våra kunder förstklassiga tjänster. Vårt team består av välutbildade yrkesmän som är mycket stolta över vad de gör och strävar efter att bara leverera de bästa resultaten varje gång. Dessutom använder vi endast miljövänliga produkter, vilket innebär att du inte bara får bästa möjliga resultat utan också bidrar till att skydda vår miljö på samma gång!  

Om du letar efter professionella städtjänster i Mora, Leksand, Falun, Borlänge eller Rättvik så leta inte längre än AM Berglund! Vårt erfarna team ger dig tjänster av högsta kvalitet som flyttstädning, företagsstädning och flytthjälp samtidigt som vi använder miljövänliga produkter för att se till att ditt hem ser bäst ut utan att skada miljön. Kontakta oss idag för att få veta mer om hur vi kan hjälpa till att göra ditt liv enklare!

Relaterade nyheter

Dela artikeln